Entrecôte CafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Idag serveras det en utbankad och grillad fläskkarré med en dallrande hemgjord cafédeParis. Jag litar fullständigt på att ni vet hur man grillar fläskkarré i skivor, därför får ni ikväll bara ett recept på en bra CafédeParis
Så hittade jag en bit entrecôte med kort datum på affären härom sistens så då beslutade jag mig för att återuppleva just Entrecôte CafédeParis och köpte med mig också en burk mango chutney
Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt. Gratinera smöret i ugnen tills det har fått lite färg eller bränn ytan med en gasolbrännare
Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till
CafédeParissås köper kanske många på påse, ni vet sådant där pulver man blandar ut, och kanske förknippar man inte CafédeParis heller med fisk egentligen
Det är inspirerat av CafédeParis. Om du är osäker på vitlökens styrka är det klokt att ta lite i taget, eftersom vitlöken inte ska dominera för mycket utan bara vara med för att ge den fina kryddiga helheten till det här smöret
Skär kycklingen i tunna skivor om du inte redan har färdigskivade. Koka ris efter anvisning tillsätt saffran (alt, curry, gurkmeja )blir trevligare färg
Skär kycklingen i tunna skivor om du inte redan har färdigskivade. Koka ris efter anvisning tillsätt saffran (alt, curry, gurkmeja )blir trevligare färg
Candide Books and Café är ett mysigt café vid floden som sitter ihop med en bokaffär. Bangkoks trendigaste ungdomar hänger runt, instagrammar sina cafébesök, shoppar färgade linser koreanskt smink
CafédeParis, en riktig klassiker bland kryddsmör serveras till grillat kött, fisk eller grönsaker. Perfekt att göra när trädgården är full av färska kryddor