Servera medris. Tillsätt dillen och smaka av med kryddorna. Korv à la Forsell. 4 port. 400 gram falukorv 1 dl vatten 1 köttbuljongtärning 2 ½ dl mjölk 3½ msk vetemjöl 1½ dl matlagningsgrädde 3 msk tomatpuré 3 msk senapsrelish (se nedan) 1-2 msk dill, hackad och frusen (½ dl om den är färsk) salt vitpeppar aromatkrydda Senapsrelish
Servera rätten direkt ur grytan med kokt potatis, pasta eller ris. Du kan krydda en korvgrytamed t ex några hela nejlikor eller kryddpepparkorn, litet riven pepparrot, salvia, basilika, mejram eller körvel
I salladen blandade vi ner en burk bönmix (kidneybönor, kikärtor, limabönor och vita bönor av märket Bonduelle), vattenmelon, ruccola, gurka, rödlök i tunna skivor och lätt rostade solrosfrön
Korvgrytamed örter och ris. Crispy Mac' n'Cheese med Breasola (LINAS). Synd bara att eftersom jag sovit bort halva dagen så hinner man inte med så mycket