Bred krämen på underisdan av de färdiga, kalla biskvierna och försök att göra en topp. Det är ett pill att breda på smörkrämen och sedan doppa biskvierna i den smälta chokladen
Jag har sagt förut att om jag skulle behöva välja endast ett bakverk som jag skulle leva på skulle det bli semlor, men biskvier… Det kommer nog på en väldigt, väldigt nära andra plats
Frys gärna biskvibottnarna med bakplåtspappret på när de svalnat, så lossnar de lättare. Lägg i vaniljkrämen, som kan köpas färdig, lite i taget och fortsätt vispa krämen tills den vitnar
Försökte även få till en slags hjärtform påbiskvierna - inte världens bästa idé. Det tar lite tid att låta de olika smetarna svalna tillräckligt så tänk på det om du är otålig
vill du ha en snygg och jämn yta "spetsar" du kakan på en kniv, men om du inte bryr dig om det estiska - OCH ser fram emot att få slicka av fingrarna när du är färdig, struntar du i kniven
vill du ha en snygg och jämn yta "spetsar" du kakan på en kniv, men om du inte bryr dig om det estiska - OCH ser fram emot att få slicka av fingrarna när du är färdig, struntar du i kniven