Biskvier på färdig mandelmassa recept

Biskvi chocolat el classico

Biskvi chocolat el classico

Bred krämen underisdan av de färdiga, kalla biskvierna och försök att göra en topp. Det är ett pill att breda smörkrämen och sedan doppa biskvierna i den smälta chokladen
Biskvier gånger tre

Biskvier gånger tre

Jag har sagt förut att om jag skulle behöva välja endast ett bakverk som jag skulle leva skulle det bli semlor, men biskvier… Det kommer nog en väldigt, väldigt nära andra plats
Tårta och biskvier av slattar

Tårta och biskvier av slattar

I söndags bjöd jag hela stora familjen söndagsmiddag och desserten hade jag färdig i frysen redan
Kolabiskvier!

Kolabiskvier!

Biskvier är ett favoritbakverk för mig och om du kikar runt bloggen hittar du några olika varianter
Jordgubbsbiskvier med vit choklad

Jordgubbsbiskvier med vit choklad

Klicka ut den färdiga smeten i små fina högar ett bakplåtspapper. Sätt en ordentlig klick fyllning varje mandelbotten (som helt fått svalna)
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

Bred chokladkrämen lite toppigt undersidan av mandelkakorna. Sen när de är färdiga så är de så himla goda att det utan tvekan är värt tiden
Baileysbiskvier

Baileysbiskvier

Frys gärna biskvibottnarna med bakplåtspappret när de svalnat, så lossnar de lättare. Lägg i vaniljkrämen, som kan köpas färdig, lite i taget och fortsätt vispa krämen tills den vitnar
Hallonbiskvier

Hallonbiskvier

Klicka ut den färdiga smeten i små fina högar ett bakplåtspapper. Sätt en ordentlig klick fyllning varje mandelbotten (som helt fått svalna)
Bananbiskvier med mörk choklad

Bananbiskvier med mörk choklad

Klicka ut den färdiga smeten i små fina högar ett bakplåtspapper. Bred sedan fyllning varje mandelbotten (som helt fått svalna)
Chokladbiskvier med apelsin

Chokladbiskvier med apelsin

Försökte även få till en slags hjärtform biskvierna - inte världens bästa idé. Det tar lite tid att låta de olika smetarna svalna tillräckligt så tänk det om du är otålig
Hallonbiskvier

Hallonbiskvier

Blanda ihop alla ingredienser och spritsa sedan ut till önskad storlek och form ett bakplåtspapper
Tre sorters biskvier, tre sorters choklad

Tre sorters biskvier, tre sorters choklad

vill du ha en snygg och jämn yta "spetsar" du kakan en kniv, men om du inte bryr dig om det estiska - OCH ser fram emot att få slicka av fingrarna när du är färdig, struntar du i kniven
Tre sorters biskvier, tre sorters choklad

Tre sorters biskvier, tre sorters choklad

vill du ha en snygg och jämn yta "spetsar" du kakan en kniv, men om du inte bryr dig om det estiska - OCH ser fram emot att få slicka av fingrarna när du är färdig, struntar du i kniven
Citronbiskvier

Citronbiskvier

Bjöd idag mina kollegor citronbiskvier. Bred krämen undersidan av kakorna (i "gropen"), använd en liten sked till att göra dem toppiga
Minibiskvier med kolasmörkräm

Minibiskvier med kolasmörkräm

Min önskan var att få sånt där fint spritsmönster dom även med choklad men det smälte bort sekunden
Bananchokladbiskvier

Bananchokladbiskvier

Tänkte dela med mig av mitt underbara recept biskvier. Spritsa ut smeten till runda former plåten (blöt fingret för att tryka ner "toppen" som ev
Från macarons till macaroons

Från macarons till macaroons

Efter att ha spritsat smörkrämen biskvierna lät jag de vila en stund i frysen. Dvs biskvier som inte är macarons