Om du fryser in dom så dela i bitar innan ni fryser annars så spricker chokladen. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
Låt den vita chokladen svalna innan du börjar doppa biskvierna, låt stelna. Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa
Hittade detta recept på Biskvier i långpanna på Matklubben. Biskvier i långpannaFör 40-50 personer. 150 g kallt smör/margarin2½ dl florsocker1 st ägg100 g finriven mandelmassaGarnering. 100 g finriven mandelmassa
Nu vill jag fylla frysen med något gott, som är enkelt att baka och blir mycke. biskvi i långpanna,. Riv mandelmassan på rivgärn och blanda ner äggvita och socker
Kakan blir inte heller så seg som en vanlig biskvi, faktiskt en sak jag saknade med detta recept. Jag har förvisso bara gjort detta recept en gång, men det är så pass enkelt att göra och inga konstiga tekniker så jag tycker det känns som ett säkert recept
Men innan dess hann jag med en heldel bland annat dessa små söt biskvierna. Gårdagen inlägg försvann någonstans mellan filten och soffan för där låg jag o "snusade" i går kväll
Biskvier är alltid ett säkert kort. Biskvibotten. 200 g Mandelmassaca 2 ÄggvitorFyllning. 1 brk med dulcheChoklad att doppa iKör ingredienserna till botten i en mixer, klicka eller spritsa ut smeten, grädda i 190 grader tills de fått gyllene färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.