Blanda smörkrämen och ta en klick med sked och lägg på mitten av botten, ta skeden och forma krämen neråt mot yttre kanterna så det blir som en liten uppåt-bula
Bred ut smeten på bottnarna med en kniv för att få den spetsiga formen. Smörkräm. Recept. Blanda mandelmassa och socker i en mixer och ha i lite av äggvitan itaget tills det blir en krämig smet
Fyll biskviernamed valfri smörkräm, jag använde smörkräm smaksatt med mörk choklad. Kör mandelmassanmed vinge om du har köksassistent, annars går det bra med elvisp
Låt pastan svalna till rumstemperatur och blanda den försiktigt med den luftiga smörkrämen. Spritsa biskvier stora som en enkrona med jämna mellanrum på plåt med bakplåtspapper
Blanda den rivna mandelmassanmed strösockret och arbeta in äggvitan lite i taget. Vispa därefter försiktigt ner den smälta avsvalnade chokladen i smörkrämen
Smörkrämen som är i är enligt ett gammalt recept och jag brukar smaksätta den på lite olika sätt. Riv mandelmassan och rör samman med äggvitorna till en jämn smet