Nu har de även kommit ut med en ekologisk version av sin vanliga grönsaksfond och en asiatisk fond med ingefära, chili och vitlök samt faktiskt också veganmärkt sina fem växtbaserade fonder (Scharlottenlöksfonden, kantarellfond, asiatisk, grönsaks och ekologisk grönsaksfond) – så de har verkligen vässat sitt vegogame på senaste
Fräs finhackad lök till såsen. kantarellfond. Servera medbiffarna och valfritt tillbehör. Pannbiffarna. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Ja, ni förstår ju själva att det blir som ren musik för mina smaklökar. Jag smaksatte både biffarna och gratängen vi hade till med Västerbottenost, gjorde en kantarellsås och sedan njöt vi av ett gott rött vin till det
Man kan även göra grönsakspuré eller biffar eller vad som helst antar jag. Men tills dess så räcker det med att göra lite mer bara, mest sånt som är enkelt, billigt, relativt praktiskt och faktiskt värt att göra själv
Krydda med salt och peppar. Skala och strimla lök och rotfrukter. Koka lök och rotfrukter i vatten ca 5 minuter. 250 g lövbiff. 1 gul lök. 1 msk vilt- och kantarellfond