Salta och lägg över i en gryta. Rör ner i grytan och låt sjuda ca 30 min. 500 g rostbiff. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g rostbiff 2 vitlöksklyftor Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 msk tomatpuré 1 tsk malen ingefära 1 tsk garam masala 1 tsk malen gurkmeja 1 tsk chilipulver 2½ dl Kelda® mellangrädde färsk koriander
Hetta upp en wok eller stor gryta. RÖD CURRY MED KYCKLING ELLER BIFF. Servera den röda curryn toppad med limeblad och thaibasilika samt med jasminris vid sidan
Bryn köttet i omgångar i en het panna med olja, och lägg över i en gryta. Tillsätt grön currypasta, kaffir limeblad, råströsocker, fisksås och kokosmjölk under omrörning
Då blev den en Biffgryta med garam masala, enkelt men gott. Salta och lägg över i en gryta. Efter en lång dag i skogen så blir det inte någon avancerad middag, rostbiff fanns i frysen och tillbehören fanns också
Mixa valfria bönor med ägg och kanske lite valfria rivna grönsaker/rotfrukter och forma till biffar. Gurkmeja hittar du i curry, men du kan gärna späda ut med ännu mer gurkmeja för bättre effekt