Muffinsen är egentligen helt underbar i sig så jag skippade göra frostingen som jag hade tänkt göra till och toppade istället bara med vispad grädde, kakao och bär
De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan. Det är ett grundrecepet som man kan göra med eller utan bär och med massor av olika smaker
Under tiden blandar du hallonen med florsockret till en jämn massa och mosar bären. Det är mycket att stå med vid ett så stort kalas så jag fick frågan om jag kunde hjälpa till och göra ”lite” cupcakes
Det är också gott att fylla cupcakesen med bär eller frukt. Två olika smaker fick toppa cupcakesen. Bred över cupcakesen och pynta med strössel eller färska bär
Spritsa eller bred med en kniv glasyren på muffinsen och dekorera med godis, strössel eller bär. ) som med våra cupcakes så åt vi varsin igår och gav bort resten bl a till underbara Malin för att vi fick komma och rida på Prins
frysta bär. Tina några skedar av bären. Gräv ur cupcaksen med en gaffel och fyll med bär. Dekorera med frysta bär som rullats i en plastpåse med strösocker
Fyll hålen med dulche de leche och toppa dina muffins med Marabou oreo fluff, färska bär, french macarons, ferrero rocher eller något annat som piffar upp dina cupcakes lite extra