Botten. Mixa pepparkakorna till smulor. Smält smöret i en kastrull. Blanda smör och pepparkakssmulor och tryck ut dem med baksidan av en sked i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten
Botten. Mixa pepparkakorna till smulor. Smält smöret i en kastrull. Blanda smör och pepparkakssmulor och tryck ut dem med baksidan av en sked i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten
Jag har varit lite dagvill denna veckan. Men något som är säkert är att det är fredag i morgon. För ett par helger sedan, när mina föräldrar var här och hälsade på, bjöd jag på denna dessert
Krossa digestivekexen, gärna i matberedare och blanda med smör, socker och apelsinskal. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter och förgrädda i 175º i 8-10 minuter
Jag har varit lite dagvill denna veckan. Men något som är säkert är att det är fredag i morgon. För ett par helger sedan, när mina föräldrar var här och hälsade på, bjöd jag på denna dessert
Botten. Mixa pepparkakorna till smulor. Smält smöret i en kastrull. Blanda smör och pepparkakssmulor och tryck ut dem med baksidan av en sked i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten