Krämig och söt mousse med frisk och gott täcke av hela apelsinskivor och apelsingelé. Kan tänka mig att prova göra citrustäcket med andra citrusfrukter som grape, blodapelsin eller apelsin
Till apelsingelén kokas apelsinsaften tillsammans med gelésockret livligt i någon minut. Apelsingelé. Krossa digestivekexen, gärna i matberedare och blanda med smör, socker och apelsinskal
Apelsingelé. Ta upp dem och låt dem smälta i en liten kastrull tillsammans med vattnet. Garnera den stelnade tårtan med apelsinskivorna och skeda över apelsinjuicen som ska vara som ovispad äggvita
Chokladbotten, havtornsmousse och blodapelsinsklyftor täckta med vanilj och apelsingelé. Choklad, apelsin och havtornstårtaDet blev en riktigt god tårta med spännande smaker som passade bra ihop
Krämig och söt mousse med frisk och gott täcke av hela apelsinskivor och apelsingelé. Kan tänka mig att prova göra citrustäcket med andra citrusfrukter som grape, blodapelsin eller apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.