tex alaskapollock eller torskfilé. När grönsakerna mjuknat något, tillsätt krossade tomater, vitt vin, fiskbuljongtärning, hummerfond, dill samt saffran och låta koka i cirka tio minuter
4 4 portioner torskrygg (eller alaskapollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Finhacka gurkan, tomater, och dela avocadon i mindre bitar. 500 gr fiskfilé, typ torsk eller alaskapollock. 100 gr små tomater i bitar. 500 gr fiskfilé, typ torsk eller alaskapollock. 100 gr små tomater i bitar
Lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med de små tomaterna. 600 gram (6 bitar) alaskapollock. 200 gram småtomater. 600 gram (6 bitar) alaskapollock. 200 gram småtomater
En portion (187 g fisk+sås, 67 g kokt bulgur, 53 g tomater, 14 g gurka, 30 g vitkål, 15 g majs och 20 g gröna ärter) gav. 341 kcal27,9 g protein11 g fett29,4 g kolhydraterPaprikafisk, 3 port400 g AlaskaPollock eller annan vit fisksalt, peppar85 g ajvar relish stark (ca 1/4 dl)167 g matlagningsgrädde (knappt 2 dl)5 g hackad, fryst persilja (ca 1 ½ msk)26 g riven ost (3/4 dl)1. 53 g tomater. 400 g AlaskaPollock eller annan vit fisksalt, peppar
torsk eller alaskapollock). Skär tomaterna i halvor och lägg dem runt om fisken. 4 tomater. Tina fisken (annars tar det tio minuter längre tid i ugnen) och lägg den i en ugnsfast form