Klä en långpanna med bakplåtspapper eller smörj den med margarin. Botten. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl och bakpulver och tillsätt det i äggsmeten
Lägg blandningen över fisken. (jag lade i min i crème fraicheblandningen, det blev inte bra så jag rekommenderar att man strör osten över fisken och såsen istället)
Fast det är ju ett bra tillfälle att göra maränger på enbart gulan, de får en liten smak av ”Spettekaka” tycker jag och det är något jag är väldigt förtjust i
Min kusin V bjöd på en variant av den här fisken förra sommaren, då med räkor. Häll gräddblandningen över fisken och laga fisken i 200° i ca 20 min eller tills fisken är klar
Jag har länge försökt få till den där perfekta fiskgratängen. Utan att lyckats. Jag har läst recept, provat olika sorters fisk, vart ambitiös och verkligen gjort gedigna försök att få till den där saftiga, mjuka och välkryddade kombinationen
gula kakan,. Gula kakam med kokos, onödigt god. Jag måste dela detta recept igen, denna gula kaka måste man bara äta, det är bland det godaste som finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.