Blöt händerna och rulla bullar av degen. Blanda alla torraingredienseri en degbunke. Då kan du använda dig av detta recept, ett snabbrecept för tekakor
Lägg mandlar och strösocker i en matberedare med lock och mixatills mandeln börjar kännas slät och fin, eventuellt kan man behöva tillsättalite vatten om den känns för torr
Delade smeten på två delar, blötade händerna och formade de tilllångsmala rullar som jag snurrade. Så baka på utan mjöl, socker och jäst, gott folk, det är bara fantasin som sätter gränser
Sen tipsar han om att läggarussineniblötgärnadageninnan också så att dom blirordentligtblöta för annars drar dom åt sig fukten från bullarna när man bakar dom och det gör att man kan få torra bullar
Blötaingredienser. Rulla med blöt hand bollar å lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Smula ner jästeni en degbunke, tillsätt vätskan och rör tills det löst sig
Den enda nackdelen jag kan komma på är att brödet inte jäser upp (innehåller som ni ser nedan varken jäst, bikarbonat eller bakpulver) och blir därmed ganskalitet och kompakt
Russin (låt liggaiblöt över natten). Använd inget mjöl på bordet, degen är supersmidig så det ska inte behövas, bullarna blir bara torra om man tillsätter mer mjöl
Läggrussineniblöti en skål med vatten. Smula jästi en bunke. Häll spadet över jästen och rör om. Rör iövrigatorraingredienser (mjöl, salt och bakpulver)