Så, postningarna här är lite färre – tentaplugget och skolarbetena lite flera. Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Alla som har någon form av allergi eller intolerans, eller väljer bort vissa livsmedel av anledning vet också att det är dagar som dessa när konditorierna, Facebookflödet å Instagram fylls – av tjuvfuskande semmelätare – med bilder på bakverk i vad som känns som en evighet och man är ensam utan
25 g jäst – jag utesluter själv jäst men du kan välja att jäsa degen om du vill. 20 g (2 msk – strukna mått) fiberhusk eller finax psyllium (finmalet pulver). 25 g jäst – jag utesluter själv jäst men du kan välja att jäsa degen om du vill. 20 g (2 msk – strukna mått) fiberhusk eller finax psyllium (finmalet pulver)
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Hummus, chili och kvällens middag – burgare. Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Naturligt glutenfria frallor med durramjöl. Det går snabbare med 35-37°C vatten – ca 60 minuter
Vegan,. vegan glass 3 dl havregryn. Vegan och glutenfri sandwich glass. Glöm GB sandwich. Äntligen har jag lyckats med ett super recept på en minst lika god glass
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.