Vegan – glutenfria semlor
Gefle kost och hälsa
Gefle kost och hälsa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st
  • 278 g majsmjöl ( ca 4,5 dl)
  • 278 g rismjöl ( ca 4,5 dl)
  • 103 g durramjöl ( ca 1,7 dl – går också att byta till rent havremjöl)
  • 50 g maizena ( ca 0,02 dl)
  • 5 msk äppelsås / mos
  • 5,5 dl degvätska ( vatten eller plantbaserad mjölk)
  • 100 g plantbaserad fraiche
  • 125 g olja
  • 50 g jäst
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1,5 msk fiberhusk
  • Kardemumma
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.