Det var allt för idag. Recept. Med smak av fläder och tropiska frukter fick jag av en slump veta då tjejen som sålde den till mig hittat till min blogg
Vet inte om jag vill äta upp den eller skrubba mig med den, oavsett ser den helt magnisfik ut. Idag är det första november och jag kan knappt förstå vad som hände med hösten
Wedemarks konditori, otroligt bra service, de fixar och ordnar så det är lätt att äta LCHF. Birgitta har även en stor matblogg där hon generöst delar med sig av sina recept
Det passade väldigt bra eftersom vi skulle äta en vit pizza, alltså en utan tomatsås. Idag får du därför ett lättlagat recept som såg dagens ljus på Öland för några veckor sen
) byts idag ut mot jobblunch på Sturehof. Har du varken kantareller hemma eller känner för att lägg pengar på det så går det lika bra att skippa dem och istället ha i mer champinjoner, där jag i detta recept valde champinjoner på burk – av den enkla anledning att jag faktiskt tycker de är godare
I vilken form är det dags att äta det. Vegetariskt är det visst idag. För att underlätta håller jag på att bygga upp ett register med bra receptidéer jag dyker på i kokböcker, på TV och i alla härliga matbloggar jag läser
Jag lovar er att börjar man äta hamburgare utan bröd, hemmagjorda också såklart så kan man inte äta klassiska burgare längre för det är inte i närheten lika gott
Något väldigt viktigt som ofta verkar glömmas bort helt när det handlar om vad vi ska äta är vad vi människor har behov av om man tänker på hur evolutionen påverkat och faktiskt också fortfarande påverkar oss
Jag skulle hemskt gärna se att du skrev ett eller flera inlägg om bra "övergångsmat" för oss som vill äta mer vegetariskt men har svårt att få till det i köket
men jag får nöja mig med att köpa något i morgon till lunchen istället, så kan det bli ibland även om jag hellre alltid har med mig matlåda, dels för att jag aldrig hittar något som jag vill äta ute och en annan orsak är att man vet vad man får, med andra ord ALLTID gott