Äppelsmulpaj utan havre recept

Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Variera gärna smulorna genom att byta 1 dl av vetemjölet mot havregryn. Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen
Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

1,5 dl havregryn. 1,5 dl havregryn. Så, nu har jag smält lördagens höstmiddag, firat söndag med garderobsrensning, babysim och firat att det var sex år sedan vi träffades med att dela en pizza, dricka billigt bubbel och lite polly
Mauds äppelsmulpaj

Mauds äppelsmulpaj

Tillsätt havregrynen. 1havregryn. äpplen, 850–1000 g. 1smör till formen. 1kardemummakärnor, finstötta. 1smör. 1strösocker
Äppelsmulpaj Paleo

Äppelsmulpaj Paleo

Gör det med en äppelsmulpaj från min kokbok Hälsokoden. Hörrni, idag är det tydligen äpplets dag. Så det är väl bara till att fira då
Äppelsmulpaj i glas - LCHF

Äppelsmulpaj i glas - LCHF

Snabbfixad liten efterrätt, lite lik smulpaj med god smak av äpple. Gott kryddad med kanel en klick vaniljgrädde på toppen
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

2 dl havregryn. Sätt ugnen på 225°C. Rör ihop ingredienserna till smuldegen. Blanda äppelbitarna med kanel och socker
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Nyp ihop smör, vetemjöl och havregryn til en smulig massa. För lite extra sötma och för att höja smaken lite till är det gott att strössla med lite extra havregryn och socker på toppen innan den gräddas i ugn
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

1 kg äpplen (ca 6 stycken). ½ citron, saften. 3/4 dl socker. 1 tsk kanel. 3 dl vetemjöl. 1½ dl socker. 125 g Milda mat- och bakmargarin eller
Salt äppelsmulpaj

Salt äppelsmulpaj

Smuldeg1 dl vetemjöl [60 g] 2 dl havregryn [70 g] 100 g smör, kallt, i bitar 0,75 dl strösocker 0,5 tsk flingsalt
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Blanda ihop mjöl, socker och havregryn. 1 dl havregryn. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en pajform. Skär äpplerna i tunna skivor
Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

1 dl havregryn. Smulor125 g smör (saltat) 1,5 dl socker 1 dl havregryn 2 dl vetemjöl 2 tsk flingsalt. 4 svenska äpplen
ÄPPELSMULPAJ MED FLINGSALT

ÄPPELSMULPAJ MED FLINGSALT

En jätte god äppelsmulpaj blev fredagkvällens dessert. Nyp ihop smör, mjöl och havregryn till en smulig massa
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Blanda mjöl och socker i en skål. Finfördela smöret i mjölblandningen och arbeta ihop till en grynig massa
äppelsmulpaj

äppelsmulpaj

Egentligen kan man göra äppelpaj på precis samma sätt som jag gjorde blåbärspajen (recept här) men jag testade denna gång att göra ett smultäcke med havregryn, därav blir det ett lite annorlunda recept nu
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Blanda i socker, havregryn, mjöl och solroskärnor. 2 dl fiberhavregryn. Sätt ugnen på 225°. Kärna ur äpplena och skär dem i klyftor