Använd en tesked och bred ut glasyren, lägg på lite rivet citronskal över glasyren innan den torkar. När det kommer till florsockeroch glasyrer får man höfta lite för att få lagom konsistens, så jag skriver inga exakta mått
Tillsätt äggen, ett i sänder och skrapa ner det som fastnar på sidorna mellan varje tillsätts. (Vill man lyxa i överkant, för det vill man ju ibland, tar man färsk vaniljstång i både kaka och glasyr
Vispa sockerochäggporöst. Sikta ihop mjöl, bikarbonat , salt , kakao ochvaniljsocker i en skål. Jag har en stor muffinsbok och jag tänkte att baka muffins är ju easy peasy
Vispa ägg, strösockerochvaniljsockerporöst. Vi har dragit ut på det kanske lite för länge med bägge barnen, Det hade kunnat avklaras det långt tidigare, men eftersom de har sovit så dåligt så har det inte varit aktuellt att krångla i onödan
Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Rör smör ochsockerporöst. Jag lovade ju nu när det nya året började att inte baka eller laga desserter, eller framför allt att inte äta dem, men den här kakan som jag blev bjuden på i julas bara måste jag få dela med mig receptet av, den är riktigt saftig och god och håller sig länge
En hel härlig helg framför oss ochvadkan vara bättre än att baka något gott att ha till kaffet. Jag kände det när jag var på Arlanda för en konferens i torsdags och mer än gärna hade tagit ett plan iväg iställetför att ta bilen och åka hem igen när mötet var slut
Smält smöret och häll i mjölken och citronskalet och rör ner i äggblandningen. Jag har verkligen snöat in på cupcakes just nu ochhar hittat massor med härliga och fina bloggar som harkanonfina bilder och underbara recept på olika cupcakes