Mitt första bidrag till dessertbordet blir råa bounty bars. Raw bounty bars. Eftersom jag vill känna att maten ger mig lite mer än en mätt mage kommer jag bidra med fräscha sallader och lite nyttigare julgodis till julen
Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den. Är man osäker på när den är färdig så är det bra att använda en termometer, innerkärnan ska vara mellan 47-50 grader, då är fisken precis färdig och väldigt saftig
Bounty de luxe Ingredienser 1 burk karamelliserad mjölk 1 påse (200 gram) kokos 2 msk florsocker 1 stor nypa flingsalt 300-400 gram choklad Valfri topping (jag valde crunchy från dr Oetker, funkar även toppen med kokos eller strössel) Gör såhär 1
Detta kan vara bland det godaste jag bakat, my god. Så gott gott gott gott. Ta fram matberedaren och lägg i 12 st färska dadlar, 200 gram kokosflingor, 1 dl kokosmjölk (den tjocka delen i burken), 1 tsk vaniljpulver, lite havssalt och 1 paket saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.