Enligt fransoserna är det här en så kallad Confit Byaldi – inte en Ratatouille, men iom att den i stort sett innehåller samma saker så förstår jag att den lätt kan kallas för en snäppet snofsigare sådan
Skiva zucchinin och lägg i, samt dela paprikan i ganska stora bitar och lägg i. Eftersom jag inte lagat griskinder tidigare googlade jag en del recept och insåg att det vanligaste tillagningssättet är att confitera
Middagar Risotto med zucchini och färska bondbönor Dubbelpanerade fläskfilémedaljoner , pappardelle, paprikasås på grillad paprika , smörfräst ruccola Libanesisk middag på Sahara Kantarellsmörgåsar Confit Byaldi med kött Bröllopsmiddag Grillat ankbröst, bigaråsås, risotto Efterrätt Limetarte med ingefärskryddad hallonsås * Extra gott med smörstekt italienskt lantbröd under ett berg av smörstekta gula läckra kantareller
Zucchinigratäng med grillad paprika, mozzarella och ostsås För skruttig för att laga confit byaldi, men med en hel del gott i kylen såsom zucchini tog jag inspiration från Jonas goda zucchinilasagne med kyckling och en härlig tomatsås
För skruttig för att laga confit byaldi, men med en hel del gott i kylen såsom zucchini tog jag inspiration från Jonas goda zucchinilasagne med kyckling och en härlig tomatsås
Som egentligen heter confit Byaldi, och är en turkisk rätt med liknande smak som ratatouillle. mat , recept , ratatouille , grönsaksröra , confit byaldi , aubergine , piperade