fransyska eller ytterlår. I helgen åt vi en stek med mina favoritsmaker - ingefära och balsamvinäger. Ingefära och balsamvinäger kan inte bli fel, eller hur
Tillsätt persilja och smaka av med balsamvinäger, salt och peppar. Boeuf bourguignonCa 6 personer800-900 g grytbitar av nöt, t ex högrev, ytterlår eller fransyskalite margarin att bryna köttet i2 msk vetemjöl6 dl rödvin1 tsk timjan2 st lagerblad2 st vitlöksklyftor, krossade1-2 msk tomatpuré1 kalvbuljongtärning5 stora färska champinjoner, deladeett gäng smålökar (jag använde ca 8 st färska små gula lökar)2 msk persilja½ pkt bacon, strimlat, stekt och avrunnet1 msk balsamvinägerev lite mer vatten att späda medSkär köttet i stora tärningar. 800-900 g grytbitar av nöt, t ex högrev, ytterlår eller fransyskalite margarin att bryna köttet i. 1 msk balsamvinäger