Yoghurtpannacotta recept

Yoghurtpannacotta med hallon och blåbär

Yoghurtpannacotta med hallon och blåbär

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg stång med frö, grädde och socker i en kastrull och koka upp
Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Ingredienser Portioner. 6 2 gelatinblad 3 dl vispgrädde 1/2 dl strösocker 1 krm vaniljpulver 2 dl grekisk yoghurt (10 %) 250 g fryst, tinad mango 2 urgröpta passionsfrukter 1 msk färskpressad citronjuice 6 krossade maränger Lägg till i inköpslistan
Yoghurtpannacotta med hallonsås

Yoghurtpannacotta med hallonsås

Koka grädde, socker, vaniljstång och kanelstång i 1-2 minuter. Låt stå medan gelatinen löses upp. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten några minuter
Yoghurtpannacotta med jordgubbskompott

Yoghurtpannacotta med jordgubbskompott

Risken så här års är att det blir för mycket jordgubbar. Eller kan det bli det. Man kan ju göra hur mycket olika saker som helst med jordgubbar
Yoghurtpannacotta

Yoghurtpannacotta

1. Lägg äpplena i frysen. 2. Blötlägg gelatinet i vatten. Hetta upp grädde och socker i en kastrull. Sockret ska lösas
Yoghurtpannacotta med lemon curd

Yoghurtpannacotta med lemon curd

Efter ganska mycket god kaloririk mat i några dagar ville jag göra en lite fräschare middag. Det blev ostpaj och en favorit, filodegspaj med spenat och ost
Yoghurtpannacotta med bakade äpplen

Yoghurtpannacotta med bakade äpplen

Yoghurtpannacotta med bakade äpplen, 4 portioner. bakade äpplen, nyttig, pannacotta, rosmarin, yoghurtpannacotta 4 portioner
Yoghurtpannacotta med pepparkakskryddor och kanelstekta äpplen

Yoghurtpannacotta med pepparkakskryddor och kanelstekta äpplen

Imorse åt vi sådan här yoghurtpannacotta till frukost. Yoghurtpannacotta med pepparkakskryddor och kanelstekta äpplen, 4 port. Yoghurtpannacotta med pepparkakskryddor och kanelstekta äpplen, 4 port 3 gelatinblad 4 dl turkisk yoghurt
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

PORTIONER. 6Ingredienser2 dl mild yoghurt (3%)3 gelatinblad1/2 vaniljstång2 dl vispgrädde2 dl mjölk1 dl sockermynta till garneringRabarberkompott500 g rabarber1 dl socker1 kanelstång1/2 dl vattenfärskpressad juice av 1 citronGör så här
Yoghurtpannacotta med solfrukter

Yoghurtpannacotta med solfrukter

En klar ny sommarfavorit. Servera med de solfrukter du tycker bäst om. Kan lätt göras för många som för få

Yoghurtpannacotta med saffran

Häll upp yoghurtpannacottan i 4 portionsformar eller glas och låt stelna över natten i kylskåp. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten