Yoghurtpannacotta med kanel- och kakaokryddad nöttopping
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 - 6 personer räcker
  • 2½ dl yoghurt
  • 2½ dl grädde
  • 1 - 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm nystött kardemumma
  • 40 g vit choklad - min var Fairtrade från Divine
  • 2 gelatinblad
  •  
  • Topping
  • 40 g skållad, skalad mandel
  • 40 g naturella cashewnötter
  • 1 msk ljust muscovadosocker
  • ½ msk mörkt muscvadosocker
  • 1 tsk rå kakao
  • ½ tsk malen kanel
  • 1 msk smör
  • 2 msk grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.