Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Vårrullar med sojadipp och jordnötsdipp Sushi i olika varianter med inlagd ingefära, soja och wasabi Het köttfärs med salladsblad Blandade melonsorter på spett med hackad basilika Vårrullarna närmast på det gula fatet
Wasabi och sesame (Santa Maria). Pressa i lime saften, limeskalen, soya, sweet chili, fisksås. Super god lax som man serverar med nudlar med härliga smaker
Rosa tonfisk serveras med en blandning av limejuice, avokado, wasabi och soya. Vispa ihop lime juice (ifrån en halv lime), soya samt wasabi och rör sedan ihop detta snabbt med avokadon
några droppar japansk soya. Ett tips på ett väldigt smarrigt tillbehör till fisk och då framförallt rökt lax är vad vi bjuder på här idag, det är en wasabimajonnäs eller wasabiaioli om du hellre vill kalla den det