Wasabi och sesame (Santa Maria). Nudlar/grönsaker. Förbered grönsakerna precis som jag skrivit ovan. Stek den efter att du gjort nudlarna och grönsakerna
Såsen är en ganska så fet sås, vilket vi som äter LCHF gillar och man kan välja att göra den mild eller lite mer stark i smaken genom att öka eller minska mängden wasabi
Lägg potatis och övriga grönsaker i en skål, blanda försiktigt om. Stinget och hettan i smaken kommer inte bara från den råda löken, en av ingredienserna i dressingen är nämligen wasabi och den sätter fräs på smaklökarna minsann
Wasabikräm. Fräs grönsakerna snabbt i olja, sist tonfisken. Wasabikräm. 1 msk wasabi. 1 msk wasabi. Idag bjuder jag på en lite festlig och väldigt fräsch tonfisk med goda tillbehör
Som fyllning så fick det bli avokado och morot (och wasabi), jag hade gärna haft även gurka i fyllningen, och Inarizushi (de där söta tofukuddarna fyllda med ris) hade varit gott till
Bred wasabi på fisken och strö över osten och lite flingsalt. Lägg upp fisken på tallrikar och strössla baconet över, servera med grönsakerna, potatis och en sås
Jag kryddade med Santa Marias Wasabi sesame-krydda som är magisk till lax. Jag gillar verkligen tacos och tycker det är mysigt att hacka upp en massa grönsaker och köra lite tacobuffé hemma på helgen
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Blue dragon wasabi. Lite förenklat kan man säga att det är all typer av sushi du rullar med ark och det är en sjögräsrulle fylld med ris, fisk och grönsaker