strössel. strössel. En efterrätt till nyårs som förbereds i god tid. Jag tyckte det var svårt att få dem fina efter tre stycken, så jag skulle smälta choklad, göra tre, smälta choklad, göra tre
Jag hittade fina neonfärgade strössel i mitt strösselförråd men annars så är ett trix att ta smulor från tårtbottnarna efter man har gräddat dom och skurit till dom
Fyll sen moussen i glas eller skålar, i dom här fyllde jag halva glaset med mousse och sen hade jag i ett par skedar passionsfruktskött och en omgång till med mousse, toppa med kaksmulor och strössel om du önskar, låt dom stå i kylskåp 30-60 min
Rosa strössel. Strö över valfritt strössel. Ett återkommande julgodis är självklart rocky road, just för att det är så enkelt att göra och gott är det också
Strössel. Jag valde att fästa chokladpinnar runt tårtan, strössla med rosa glittrande strössel på toppen, spritsa grädde i kanten och dekorera med jordgubbar i mitten av tårtan
Kom ihåg att ta ut tårtan i god tid innan den ska ätas, ca en timme, och garnera på valfritt sätt med frukt, strössel, syltade citronskal eller vad du nu vill ha på din tårta