a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
En halv påse spenat (ca 35 g)50 g pinjenötter1 näve färsk basilika0,5 - 1 dl olivoljaSaften från en 1/2 citron1 liten klyfta vitlökSalt/svartpepparBönpastaSojabönorPlommontomaterGör såhär
4 portioner Näringsinnehåll per portion Kolhydrater 1,4gProtein 54,4gFett 49,1gKalorier 662 Du behöver 800g laxfilé 1kg räkor med skal 120g spenat 1 röd chili 4 klyftor vitlökSalt pepparToppa med
I med köttet och låt det stekas ordentligt samt krydda med pommes friteskryddan och vitlöksalt. Börja med att skära ner alla grönsaker i små, små bitar
3 dl Matlagningsyoghurt/creme fraiche2 klyftor pressad vitlökSalt och pepparSås alternativ två. Idag åt jag och min pojkvän kebab, eller kanske ska jag säga gyros, till lunch