Just här har jag serverat den som en andra rätt efter vinkokta musslor. Den passar lika bra som förrätt, till kräftorna, på en buffé eller till middag – med sallad och kanske rökt skinka eller fisk
Vanilj- och Vinkokta Päron med Vaniljsemifreddo av m. Färsk Ravioli med Skinka av Leila Lindholm. Nu var julhelgen över för 2012, hoppas alla har haft en god, mysig, lugn och njutbar jul
Jag gjorde dubbel satts kladdkakssmet så att barnen fick en egen kaka utan vinkokta päron. Det blev fritata med lufttorkad skinka, lyxig sallad med massa gott och så till efterrätt
Det finns ett oslagbart sätt att fixa en rund och mycket god smak på julskinkan – koka den i vin. Man kan använda resterna efter julskinkan – du vet de där bitarna som aldrig går åt – i surkålen
VINKOKTSKINKA MED CHAMPINJONSÅS. Skinkan kokas i vitt vin och buljong tillsammans med smakrika grönsaker och örtkryddor, och av buljongen får man sedan den läckraste av såser