Vinkokt skinka med champinjonsås
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 - 10 personer
  • 1 - 1½ kg färsk skinkstek
  • 1 l ljus buljong
  • ½ flaska torrt vitt vin
  • 2 morötter 2 gula lökar
  • 2 purjolökar 1 bit rotselleri
  • 5 vitpepparkorn 5 kryddnejlikor bukett av det gröna från en purjolök,
  • persilja, timjan, basilika och lagerblad
  •  
  • Champinjonsås
  • 300 g champinjoner
  • 2 - 3 finhackade gula lökar
  • 3 msk smör eller margarin
  • pressad saft av ½ citron
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl buljong
  • 1 dl crème fraîche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.