svarta och gröna vindruvor. 1 brieost. 1 brieost. I lördags bjöd vi hem våra grannar på middag. En av dem äter inte kött så jag beslutade mig att göra en buffé med lite blandade grejer
brie & chèvre, vindruvor & melon, vitt vin, rött, bubbel och öl. Vid 10-tiden på kvällen tittade vi oss förskräckta omkring och såg att hälften av all mat var kvar, så nu har vi levt ett antal dagar på kött och potatissallad, stora runda brieostar och – faktiskt – en del av vinet som blev över
IngredienserParmesanBrieost & EdamerParmaskinkaBresaolaJordgubbar & Vindruvor, MelonBrödKokt skinkaOliver & TomaterFyll på med vad du gillarInstruktionerPlocka ihop alla dina ingredienser och dekorera på en träbricka
Vindruvor/brieost/oliver. Brieost med oliver och vindruvor för de som vill. LCHF buffe. Tänkte dela med mig av recepten till den buffé som jag serverade när min man fyllde 50 år
De små melonbollarna va roliga, men vindruvorna var ganska nähty. Jag hade en halv semla och en croissant men också brieost vilken jag kunde fylla min croissant med (croissanten vad föresten härligt färsk)