Vindrink recept

Vindrink med fläder

Vindrink med fläder

Blanda 37 cl kallt och torrt vitt vin med 1 dl utspädd flädersaft. Garnera fyra glas med citronskivor och fördela drycken
Sangria med rom eller konjak

Sangria med rom eller konjak

Idag bjuder vi på ett riktigt bra recept på denna klassiska vindrink som är älskad i hela Spanien. Om du gillar detta inlägget, dela det här
Spansk sangria, den sommardrickan som smakar underbart gott

Spansk sangria, den sommardrickan som smakar underbart gott

Det finns olika varianter på den klassiska läskande vindrinken men det här är vårt eget enkelt favoritrecept på spansk sangria som smakar underbart gott och den drickan är en av varm vår- eller sommardag absoluta favoritdrycker
Bellini

Bellini

Häll persikopurén i botten av ett champagneglas. Fyll på med iskall prosecco. 5 cl persikopuré (av vita persikor)
En liten middag för att fira

En liten middag för att fira

Uppskattad present var en kasse för dagens lunch innehållandes ingredienser till en Dagens - ni vet vindrinken

Tjejkväll!

Räkor, pajer, sallad och bröd blev kvällens middag blandat med vin och vindrinkar. I lördags var det äntligen dags för tjejkvällen vi bokade in redan i somras
Mulled wine med björnbär

Mulled wine med björnbär

Varm vindrink med björnbär. Mulled wine med björnbär. Jag vet faktiskt inte vad man ska kalla den här drycken på svenska
Vindrink med fläder

Vindrink med fläder

Blanda 37 cl kallt och torrt vitt vin med 1 dl utspädd flädersaft. Garnera fyra glas med citronskivor och fördela drycken

Godaste julglöggen

 Blanda alla ingredienserna i en rengjord 10 liters hink (eller damejeanne). Täck med plastfolie med små hål i
Halv sju hos Kim

Halv sju hos Kim

Vi mjukade upp våra mitt i veckan-nerver med en klassisk vindrink. Jag ska försöka att skriva ett objektivt inlägg och inte förblindas av tävlingsinstinkten

Förföriska pilgrimsmusslor

 Bryn smöret, ta av från värmen och låt svalna något. Rör ner sojan och citronjuicen försiktigt och ställ åt sidan

Godaste löjrommen

 Lägg gelatinbladet i kallt vatten några minuter. Värm ¾ dl av gräddfilen lite och smält ner det urkramade gelatinbladet