Viltpaj med kantareller Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman alla ingredienser till pajdegen och knåda sedan samman allt ordentligt på ett bakbord så att det blir en jämn och fin deg Matklubben.nu
Viltpaj med kantareller Jag är inte så förtjust i matpajer men den här gillar jag. Gör en klassisk pajdeg på 3 dl vetemjöl, 125 gram smör och 3 msk vatten Mat och annat gott!
Viltpaj Idag var jag på besök hos mina föräldrar och när jag åkte hem fick jag med mig ett paket vildsvinsfärs Mat idag
Viltpaj Hacka ihop mjöl och smör. Tillsätt kesella och arbeta ihop degen. Tryck ut i pajform. Nagga med en gaffel. Vila kallt 30 minuter Matklubben.nu
Viltpaj koka på svag värme ca 5 minuter. förgrädda pajs 4-5 pers. 2 1/2 dl vetemjöl. 75 g smör. 3/4 dl Kesella Mager Receptbankens Kokbok