Viltpaj med kantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl grovt dinkelmjöl
  • 2 dl kesella (10% eller 1%)
  • 50 g margarin
  • Salt
  •  
  • Fyllning
  • 1 gul lök
  • 240 g fryst älgskav
  • 1-2 msk rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  • 300 g färsk svamp (kantareller
  • trattkantareller eller champinjoner)
  • 2 msk smör
  • 200 g riven ost (17%)
  • 3 ägg
  • 1-2 krm paprikapulver
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl finklippt gräslök (eller dill)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.