Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. 2 kg vildsvinsstek. 2 msk smör. Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet
smör. 2 msk smör. 1 kg vildsvinskött benfritt kött, t ex bog smör salt nymald peppar 3 st schalottenlökar 3 st vitlöksklyftor 1 st morot 1 st selleristjälk 1 tsk fänkålsfrön stötta 4 st kvistar rosmarin 2 st lagerblad 2 msk tomatpuré 5 dl rödvin 1 msk viltfond 3 tsk flytande honung 2 msk smör Servera med
Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. 2 kg vildsvinsstek. 12 msk smör. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 st rödlök 2 st morötter 1 bitar rotselleri 1 st äpple 2 msk smör eller margarin 5 dl vatten 2 msk viltfond Sås
Till just den här bearnaisen användes 150 g smör, tärnad och rumstempererad, och två äggulor. Det ligger nära till hands att äta vildsvin när man bor nära en skog som är helt fylld av djuret
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 1/5 kg vildsvinsstek 1 st Vitlöksklyfta salt och peppar smör och olivolja Gräddsås 3 dl steksky (eller sky + vatten) 2 dl Vispgrädde 1 msk konc köttfond 1 msk Ljus sirap 2 msk maizena, majsstärkelse salt och peppar Till servering kokt potatis eller potatisgratäng