För att piffa till det något gjordes en fyllning på honung, dijonsenap, vitlök, färsk basilika, salt och peppar som sedan gneds in i köttet som hade skurits upp något för att göra plats för just denna fyllning
Att finhacka lök efter att ha finskurit ett dussin hasselbackspotatisar och skogschampinjoner kan vara ödesdigert för fingertopparna om inte skärpan är på
6 1 1/2 kg ben- och svålfri skinkstek salt och svartpeppar paprikapulver malen koriander matfett till stekning 1 morot 1 liten gul lök 1 liten knippa persilja 2 lagerblad 1 påse valnötskärnor (à ca 60 g) 2 1/2 dl vatten 1 köttbuljongtärning 1 msk soja 2 msk tomatpuré 1 dl vispgrädde ev vetemjöl Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och klyfta löken. Bryn detta och lägg tillsammans med persilja runtom vildsvinssteken. Servera vildsvinssteken med såsen, kokt potatis och brysselkål
Lägg rotsaker, lök och äpple i en form och lägg köttet ovanpå. 2 kg vildsvinsstek. 11 st vitlöksklyfta. 11 st rödlök. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 st rödlök 2 st morötter 1 bitar rotselleri 1 st äpple 2 msk smör eller margarin 5 dl vatten 2 msk viltfond Sås. 175°Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet. 1Skala lök, morötter och rotselleri och skär i bitar
Jag marinerade köttet under dagen i lite soya, olja, salt, peppar och pressad vitlök. I med vatten, morötter, gul lök, några vitpepparkorn, enbär, och lite rödvin
Men om du vill, så kan du klicka på receptet för vildsvinsstek & rödvinssås. Skala och finhacka löken. Strimla dill och gräslök, sedan är det bara att blanda
Skala och hacka löken och vitlöken. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 300 g vildsvinsstek. 2 st gula lökar. 4 st vitlöksklyftor
Så får jag inte glömma att jag har en stor orrhöna, pytonorm och vildsvinsstek sen innan i frysen. 400 g torsk1 bit lax1 gul lök, hackadsmör att steka isalt, timjan1 fiskbuljongtärning½ tub mjukost2,5 dl tomat och saffran creme fraise3 dl gräddeca 3 msk vetemjölvit sås. 50 g smör5 dl mjölk3 msk vetemjöl1-2 tsk saltlasagne plattorca 2 dl riven prästostBörja med att steka löken och fisken. 1 gul lök