Skär laxen i kuber. Lägg ner laxen och sjud under lock några minuter tills laxen är genomkokt. Lax i krämig hummersås 4 port. 500 g laxfilé. 500 g laxfilé
4 bitar portionslax a 125 gram. 4 bitar portionslax a 125 gram 1 liter vatten. Hallå där. Ja jag vet att jag blivit dålig på nya recept, men just nu testar jag lite 5
När det är varmt ute älskar jag att äta lax med potatis och kall sås, det är så gott och kan varieras i oändlighet då laxen kan tillagas i ugn, stekas eller grillas
Dela laxen i mindre bitar. Fräs laxe och grönsaker med olja. 100 g lax. Skala och mosa avokadon, blanda samman med pressad vitlök, fraiche, salt och peppar
Här kommer ett härligt recept med lax & annat gott i ett & samma paket. Lägg på laxfilén. Lax i paket 14 propoints. Tomat2 bitar laxfilé, 225 g1 msk smörsalt, citronpepparUgn 225°1
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. 12,5 dl viktväktarnas minifraiche. 12 laxfileér ca 2 dl skalade räkor 2,5 dl viktväktarnas minifraiche 4 bitar broccoli, sönderdelade 1/2 gul lök 1 klyfta vitlök salt peppar (kanske någon annan god grydda också
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Sesampanerad lax med potatissallad 2 port. 2 bitar laxfilé á 125 g. 2 bitar laxfilé á 125 g
Servera med den stekta laxen & strö över lite persilja och pumpakärnor vid servering. 2 bitar lax a´ 125 gram. Krydda laxen med salt & peppar och pensla med lite hoisinsås & stek laxen i ugn på ca 200 grader i ca 15-20 min. 2 bitar lax a´
Skär laxen i portionsbitar. Lägg laxen på grönsakerna & häll över vinägretten. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi & lime 13 propoints. 300 gram lax. Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi & lime 13 propoints 2 portioner. 300 gram lax
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. 200 g sockerärtor, 250 g okokt tagliatelle, 200 g Philadelphia Naturell Light 12 %, 2 msk mellanmjölk, saften av 1/2 citron, 125 g tunt skivad rökt lax, nymald svartpeppar, ev lite salt för att förhöja smaken. 125 g tunt skivad rökt lax
450 gram haricots verts, 100 gram strimlade morötter (gärna mini), 2 urkärnade och strimlade paprikor (gärna i olika färger), 2 skalade och fileade grapefrukt (gärna Florida grapefrukt), 1/2 dl färskpressad grapefrukt juice, 1 tsk skalad och finhackad färsk ingefära, 60 gram smulad fetaost (max 25%), 1 msk honung, 1 msk olivolja (eller raps), salt, peppar, 600 gram laxfilé, ancho-chilipulver. Ugnsstek laxen till en innertemperatur på 55-58 grader eller cirka 20 minuter. Laxen är gratis enligt WW Flex, så salladen är 4 smartpoints per portion (3 smartpoints om du väljer 10 % vit salladsost istället för feta). Salladen är 4 sp/portion om du vill servera den med annat än lax. 600 gram laxfilé
Grilla en smakrik korv och servera till eller kanske en bit lax. Middagen igår var spagetti och köttfärssås, men jag bytte ut spagettin mot vitkåls- och morotspasta som blir minst lika gott