Vispa ihop hälften av mjölken med vetemjölet i en kastrull. Ta från värmen och smula ner ädelosten. red såsen med majsstärkelse (Maizena) i stället för vetemjöl och servera med glutenfritt specialbröd
Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. 3 dl vetemjöl. 100 g ädelost. Pajdeg. Lägg mjöl, timjan och smör i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad
1 msk vetemjöl. 140 g gräddädelost. Strimla lövbiffen. Blanda soja, fond och pressad vitlök i en skål. Vänd ner köttstrimlorna och låt dem marinera medan gratängen förbereds
Röd lök, gul lök och purjolök i kombination med ädelosten är en fin kombination. 3 dl vetemjöl. Smula ner 150 gram ädelost (eller någon lagrad ost om du inte gillar ädelost). 3 dl vetemjöl. Smula ner 150 gram ädelost (eller någon lagrad ost om du inte gillar ädelost)
Red eventuellt av med lite vetemjölet. Lövbiffsrullader med ädelost och fikon, 4 pers. 8 stora skivor lövbiff100-150 ädelost4 färska fikon, i kvartar3 dl grädde1 dl vatten2 msk kalvfondlite soya och svartpepparpersiljaLägg en bit ädelost och en fjärde dels fikon på varje lövbiff, rulla ihop och fäst med tandpetare. 100-150 ädelost
Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. 5 msk vetemjöl. 1140 g riven ädelost. 5 msk vetemjöl 140 g riven ädelost 0. 1Vispa samman halva mängden mjölk med vetemjöl i en kastrull
3 dl vetemjöl. 140 g ädelost. Pajdeg. Hacka ihop ingredienserna för hand eller i matberedare. Kavla ut degen och klä en hög pajform som är 24 cm i diameter med bakplåts-papper