Nygräddade pizzabullar utan gluten, vete och mjölk. 4 dl av den mjölkersättning man tål – havre, ris, soja. 4 dl av den mjölkersättning man tål – havre, ris, soja
använd t ex kokt råris eller vanligt ris i stället för bulgur som tillverkas av vete. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Golven är mig veteligen utrivna just i detta nu, och torkning pågår. Servera exempelvis tillsammans med ris eller potatismos om man vill ha något extra till
Rårismjöl kan bytas mot durra eller bovetemjöl. Mjölmixen är utan tillsatt stärkelse, varken från majs eller vete och ger saftiga bröd med fyllig och god smak
"När det pratas om gluten är det främst vete, råg och korn som menas men gluten finns även i majs, ris, havre och andra medlemmar av familjen gräsväxter [genomgående mina kursiveringar]
(Vete används vid tillverkningen av teriyakisåsen, men den färdiga produkten är fri från gluten). Jag har brukat servera laxen med ris och sallad, men det passar säkert bra med nudlar eller cous cous till också