Vegetarisk dolma recept

Vegetarisk dolma med kikärtor och valnötter

Vegetarisk dolma med kikärtor och valnötter

I. d. a. g. p. r. o. v. e. j. l. i. t. n. f. y. å. m. -. s. k. ,. ä. ö. c. h. P. H. b. u. D. R. 4. 3. 5. 1. 2. 0. S. é. (. ). Ö. T. F. B. N. V. L. ”. –. 6. M. r d. d l. c m
Vegetariska kåldolmar

Vegetariska kåldolmar

Vik in sidorna och rulla ihop till dolmar. Lägg dolmarna med skarven nedåt i en oljad ugnsform och pensla dem med smält smör
Vegetariska savoykåldolmar med svamp- lök och quinoafyllning

Vegetariska savoykåldolmar med svamp- lök och quinoafyllning

Måndag igen, och därmed självklart ett nytt vegetariskt recept. Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lök och vitlök, och med en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
Vegetariska kåldolmar

Vegetariska kåldolmar

De vegetariskadolmarna var gjorda på savoykål och det är lite oklart vad fyllningen exakt bestod av
Vegetariska mangolddolmar

Vegetariska mangolddolmar

Vegetarisk kost med extra oomph. Tryck ihop risröran till små bollar och lägg dem på bladen och rulla sedan ihop bladen till små dolmar
Vinbladsdolmar

Vinbladsdolmar

) Det verkar som att det är vanligast att dolmarna är vegetariska och med ris, vi hade fläskfärs och blomkålsris
Vinbladsdolmar, väl värda mödan.

Vinbladsdolmar, väl värda mödan.

Men som med så mycket annan mat har jag med åren kommit att gilla de små godbitarna, inte sällan ett vegetariskt alternativ på restauranger
Årets första Meatless Monday

Årets första Meatless Monday

Detta nya bloggår får invigas med en vegetarisk husman i form av kåldolmar fyllda med krispiga hasselnötter, råris och belugalinser
Vinbladsdolma från Irak

Vinbladsdolma från Irak

Häll sedan såsen över dolman och häll sedan olivoljan över. Lägg på ditt fat så att dolman ligger kvar

veckomatsedel #10.

Däri låg nämligen stora, fina vinblad som jag skulle använda till vegetariskadolmar. I receptet jag utgick ifrån (här) stod det att man skulle lägga vinbladet i ena handen och rulla, men när jag testade att lägga bladet direkt på skärbrädan och använda bägge händerna till rullningen blev dolmarna (alltså ändå äckligt matord
Vegetarisk dolma, Japrak, Mahshi

Vegetarisk dolma, Japrak, Mahshi

Dolma. Lägg dolman i en kastrull med stjälkänden nedåt tätt ihop i lager. Lägg en uppochnervänd tallrik över så att dolmarna hålls på plats under kokningen
Vegetariska dolma med dill och persilja

Vegetariska dolma med dill och persilja

Här kommer ett vegetariskt recept på vinbladsdolma, smaken är väldigt fin och mjuk och gillar man dill är det ett måste att pröva

Vegetariska dolma

Recept. Gäst. tis, 2013-06-11 11. 47. 4. 5. 40min. (2). Dela auberginen i två. Gröp ur innehållet utan att skada den yttre väggen

Dolma på beställning

Du kan givetvis göra den helt vegetarisk, bara utesluta färsen. Jag erkänner, jag har aldrig gjort arabiska dolma förut
Vegetarisk vinbladsdomla

Vegetarisk vinbladsdomla

Vegetarisktvinbladsdolma är extremt gott och med bondbönor i så får man i sig protein. Lägg dolman i botten av en kastrull

Vegetariska fyllda paprika

Äntligen kom jag på något att göra av den vegetariska färs jag haft liggande i frysen. Det här receptet är väldigt lätt och fetaosten man har i ger verkligen ett lyft åt den vegetariska färsen