Rör ner tomatpuré, krossade tomater, oregano, vatten, buljongtärningar och soja. Denna varianten blev riktigt god med ett krämigt täcke av cremefraiche och parmesanost
Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare
Enkelt uttryckt – koka den till perfektion och kyl sedan snabbt av i kallt vatten. Potatissallad kan vara hur bra som helst, eller så kan den vara färdigköpt
Rör i kokbar crème fraiche. 11 l vatten, mjölk eller buljong (grönsaks - eller kycklingbuljongtärning). 11 dl crème fraiche. 1Slå på vatten med buljongtärning, mjölk eller buljong
Tillsätt sedan tacokryddan tillsammans med lite vatten enligt instruktionerna på tacokryddan. 3 msk vatten. Pajdeg 100 g smör 3,5 dl vetemjöl 3 msk vatten 1 tsk salt
Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, cremefraiche och lök. Låt toasten mellanlanda på lite hushållspapper, klicka därefter på lite löjrom, cremefraiche, hackad lök och gräslök samt peppra med lite svartpeppar och droppa över lite olivolja
Blanda crème fraiche med salt, hackad dill, svartpeppar och muskot. 2,5 dl crème fraiche. Sätt i ett vattenbad 180 gradig ugn med uppkokt vatten runt. 2,5 dl crème fraiche
Rör samman och häll sedan i CremeFraiche och de vispade äggen. Smält smör, vatten och 100 g av den hackade mörka chokladen under konstant omrörning på svag värme. 5 dl vatten. 5 dl créme fraiche