11 burk rom. 11 burk gräddfil eller crème fraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Krama ur vätskan och krydda potatisraspet med salt och peppar. Skala potatisen och riv den grovt. Servera rårakorna varma med sina tillbehör och garnerade med finskuren gräslök
Blanda creme fraichen med rivet citronskal och lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk timjan
Blanda creme fraichen med rivet citronskal och lite citronsaft. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk dill
Servera med en klick röd rom, hackad rödlök och crème fraiche. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
Créme fraiche, romoch rödlök i kombination med potatis tycker jag är supergott. Servera rårakorna varma med crème fraichen, den finhackade löken ochrommen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.