Vispa Milda Vanilj Visp till fluffig konsistens. Värm soppan i en kastrull, häll upp i djupa tallrikar med en eller två kulor frusen Milda Vanilj Visp i
varm choklad med vanilj och rosmarin Varm choklad med vanilj och rosmarin. Jag kokar varm choklad med rosmarin och tänker att det är då själva fasen att december går så fort
Tillsätt det varma kokta vattnet i omgångar och rör ihop tills allt är blandat. Idag bakade jag dessa gudomligt goda vaniljcupcakes med strawberry milkshake frosting
Givetvis kan man smaksätta dessa, men det är inget jag valde att göra (förutom med lite vaniljpulver, vilket jag alltid tycker gör smaken mer rund och mjuk)
Vid hösten tycker jag mycket om att göra olika sorters varma soppor och dricka te. Det roliga är att du kan variera dina biscottis i all oändlighet, den här gången valde jag att smaksätta mina skorpor med vanilj och mandel
Den smakar som glass en varm sommar och de består av en del vaniljkräm, en del hallonmousse och en del hallonkompott som man blandar ihop i en härlig symbios