Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 4 tomater. 150 g rökt skinka
Klipp bacon eller strimla skinkan strimmla purjon i tunna skivor och champinjonerna i skivor. Lägg nu skivade tomater på toppen strö över citronpeppar, oregano och mycket ost
Hacka löken och skär skinkan och champinjonerna i bitar och låt fräsa med en stund. Bred resten av röran och lägg skivade tomater över, strö på rikligt med riven ost
Lägg skivade tomater och ananasbitar ovanpå och strö över osten. Varmsmörgåstårta5 portioner16 stora skivor formfranska med kanten bortskuren250 gram rökt skinka i strimlor1 liten purjolök i strimlor (stek den lätt om du vill att den ska vara mild)2 hackade klyftor vitlök1 burk champinjoner hackad3 dl creme fraiche (jag tog lätt)1 ask boursinost med vitlökslat peppar4 ananasskivor i bitar4 tomater i skivorriven ost ca 2,5 dlBlanda creme fraiche ost purjo vitlök skinka och krydda. 250 gram rökt skinka i strimlor. 4 tomater i skivorriven ost
Brödreceptet är det som jag skapade i höstas till varma mackor i ett mackjärn från Eldmark. Mixad eller finhackad skinka blandad med majonnäs, senap och gräslök
Fördela tomat och mozzarella jämt över skinkan. Lufttorkad Skinka eller Parmaskinka. Tomat. Rester från helgens tapasbuffé blev till härliga varma smörgåsar