mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. koka äggen, låt svalna och riv dem sedan på den grova sidan på ett rivjärn eller hacka dem
Pressa sedan ur vattnet från burkarna med tonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Genom att mosa, skära och blanda. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Krydda med salt och peppar och smaka av. Börja med att skära bort kanterna på rostbrödet. Sedan skalas räkorna, crabsticken skärs i små bitar och hälften av räkorna klipps ner
Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten
Blanda resten av gräddfilen med färskosten och bred på det på tårtan, på sidorna och uppe på. Rör ner fyllningen i var sin skål, lägg ut två bröd och bred på den första fyllningen, lägg på bröd och bred på nästa osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.