Tillsätt philadelphiaost och creme fraiche och låt det smälta in. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varmsmörgåstårta
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 2 dl crème fraiche
Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. Varmrätt. smörgåstårta,. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär
Tillsätt creme fraiche och grädde och låt puttra en liten stund tills krämen tjocknar. Var sugen på något riktigt gott till middag idag och den här smörgåstårtan var precis vad jag behövde
Tillsätt crème fraiche, tonfisk och curry. I flera andra recept på varmsmörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Vi brukar kalla detta för varmsmörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott
Tillsätt champinjoner och en stor burk créme fraiche. Varmsmörgåstårta – En favorit i repris. Prova att göra smörgåstårtan med köttfärs och lite hetta av chilisås eller sambal oelek, supergott