Varva den stekta fisken, gärna varm med löken och klippt persilja/dill. Stekt sill och potatismos. Eller koka upp lagen och häll den varm över kall strömming
Stek den gyllenbrun och lägg den varm i lagen, varvad med den skivade löken. Salta lätt på insidan av sillen, vänd sedan skinnsidan på sillen i en blandning av lika delar vetemjöl och ströbröd
Låt sillfiléerna rinna av väl. Varva potatis, ägg, sill och sås i en smord eldfast form. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fått fin färg och är genomvarm
Det var varmare då än vad det är nu. Här kommer ett recept på väldigt god inlagd sill. Bilderna kommer från i påskas, när vi åt sillunch på vår kolonilott
Låt sillfiléerna rinna av och strimla dem. Varva potatis, sill, ägg och sås i en smord eldfast form. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fin färg och är genomvarm. 1 st matjessillfiléer. 1 st matjessillfiléer 6 st potatis kokta i skivor 3 st hårdkokta ägg Gratängsås
Låt sillfiléerna rinna av och strimla dem. Varva potatis, sill, ägg och sås i en smord eldfast form. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills gratängen har fin färg och är genomvarm. 1 st matjessillfiléer
Vad passar bättre en bitande kall vinterdag än en kopp varm choklad med vispgrädde. Varm ChokladIrish CoffeeChokladbavaroise – Bavaroise Med ChokladTiramisu – Dessert Med Mascarpone Och ChokladganacheMintglass Med Mörk ChokladWhiskysill – Inlagd Sill Med Smak Av Whisky 2 portioner