Rör ihop vaniljkrämen, vispa grädden och tillsätt vaniljsockret och sockret. Lägg en marängbotten på ett fat, lägg på ett lager grädde och en sockerkaksbotten på det
Gör en vaniljkräm eller marsankräm. När jag bakar sockerkaksbotten använder jag likadelar receptet. Gör en vaniljkräm eller köpt marsankräm (anvisningar finns på paketet)
Recept på vaniljkräm finns också här, men den kan även göras av Marsán Snabb Vaniljsås. Baka en sockerkaksbotten enligt receptet här eller köp färdiga tårtbottnar
Medan krämgrädden med fördel görs precis innan tårtan skall monteras, så kan hallonsylten och vaniljkrämen (som ingår i krämgrädden) gärna förberedas dagen innan
marsanpulver (för kallvispad vaniljkräm). Bred sedan vispadgrädde runtom på sidorna och resten ovanpå och garnera med hallon eller jordgubbar (Helst inte många timmar innan servering) Sockerkaksbotten
Lägg på en sockerkaksbotten och ös den med karamelliserad vaniljkräm. Vaniljkrämen. Lägg ännu ett lager sockerkaksbotten och bred den med vaniljfrostingen
Vaniljkräm. Sockerkaksbotten. Lägg på vaniljkrämen och lägg på en botten. Sockerkaksbotten. 250 g ägg150 g strösocker75 g potatismjöl5 g bakpulver75 g smält smörVaniljkräm