Blanda växelvis ner mjölken, vitvins vinäger och de torra ingredienserna. Nu är det snart ett år sedan jag baka whoppies för första gånger, kommer ihåg hur gott det var, idag blev det lite whoppie med vaniljsmak
Skrapa ner smeten från skålens sidor och häll i vaniljsockret, vispa ordentligt tills allt blandas. Balnda vinägern och bakpulvret för sig, låt det fräsa och blanda sen snabbt ner det i smeten
Stäng av maskinen och tillsätt vanilj och avsvalnad smält mjölkchoklad. Men det går även jättebra att utesluta smaksättning på grädden och köra på vanilj
Vispa ihop ost, smör och vanilj tills det är krämigt, vispa sedan ner florsockret lite i taget ner i smeten, smaka av lite mellan varje påfyllning så ni får den så söt som ni önskar
Blanda samman buttermilk och vaniljextrakt, ställ åt sidan. ½ msk vinäger. Vispa grädden tillsammans med mascarpone, florsocker och vaniljpulver till en fast, stabill kräm
Vispa grädde, färskost, yoghurt, socker, rivet citronskal och vanilj fluffigt med elvisp. Vispa vitor tills skummet börjar stiga, häll i vinäger och hälften av strösockret
Rör sist ner maiena, vinäger och vanilj. Ringla den över lite vaniljglass, pannkakorna, en mjuk kaka eller vad du kan komma över och lyckan är snabbt gjord
Den bestod av inkokt persika, vaniljglass och hallonsås. Vispa sist i vinägern helt snabbt. Inför servering vispar du upp grädden och smaksätter den med äkta vanilj eller gärna en skvätt vaniljvodka och monterar snabbt tårtan för att bäras fram till de glada gästerna