Smält smöret och låt svalna lite, häll därefter i mjölken och blanda det med äggsmeten. Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta
Smält smöret i en kastrull och häll över resterande mjölk. Det blev inte bara småkakor denna semestertorsdag, det blev även några flätade vetelängder fyllda med vanilj och blåbär
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Frostingen är gjord av philadelphiaost, smör och smaksatt florsocker som smakar jordgubbs milkshake. Idag bakade jag dessa gudomligt goda vaniljcupcakes med strawberry milkshake frosting
100 gr smör. Smält smöret häll i mjölken och värm till max 37 grader häll degspaden över den smulade jästen och rör tills jästen lösts upp. ca 100 gr mjukt smör. 3 msk vaniljsocker. 100 gr smör. ca 100 gr mjukt smör. 3 msk vaniljsocker
Blanda sen i strösocker och vanilla bean samt smör. Jag älskar vanilj, har alltid gjort. Du kan frosta med vilken frosting/ kräm du gillr men jag ville kombinera vanilj med choklad och då frostade jag dem med den godaste chokladkrämen
Smält smöret Blanda samman mjöl, socker, salt, bakpulver och vaniljsocker i en stor skål. Rör ner mjölkblandningen och det smälta smöret i mjölblandningen
Väldigt goda med vaniljsmörkräm emellan. Vaniljsmörkräm250g osaltat smör, rumstempererat120g vit sirap2 msk vaniljsockerVispasmöret fluffigt och vitt, ca 10min. Tillsätt sirap och vaniljsocker och vispa ytterligare 5min. 250g osaltat smör. 2 msk vaniljsocker