”Dessa små fåglar plockas, svedas, urtagas, vingarna afhuggas och de sköljas, uppsättas som en annan fågel samt brynas i smör, hvarefter de spädas med spad af halsar och karfvar, hvilka koka i mjölk
Värm på smöret och krydda fåglarna med salt och peppar. Lägg upp gratängen på tallriken, lägg ut haricots verts och löken som en bädd och lägg på vakteln och servera skyn till
Citronhollandaise Smäll smöret i en kastrull och ställ åt sidan för att svalna lite. Vaktel. Tillsätt smöret sakta, först droppvis medan du fortsätter vispa och sedan i en tunn stråle, lämna bottensatsen
100 g Margarin eller smör. 100g Smör eller Margarin. 100g Smör. Ni vet mitt recept på kanelbullar. Jag har förbättrat det och det är nog ett av de bästa besluten jag har gjort
Inspirationen till den här rätten är bara en liten bild i mitt huvud, det var antingen i ett matlagningsprogram eller på någon restaurangs hemsida som jag såg en vaktel bli stoppad med mirepoix
Fasanen smakar som vaktel, en lite mindre mör viltsmakande kyckling. Jag stekte först sidorna i stekpannan i smör och rapsolja på maxvärme och sedan bröstet
Vill jag bara slänga ihop något kvickt steker jag helst vakteläggen krispiga på en sida i smör. Våra nio vaktelhönor har fram tills nu varit så givmilda att de gett oss drygt åtta ägg per dag
Smält smöret och bryn löken. Recept. Maria E. fre, 2013-08-16 06. 15. 60min. (0). Krydda fåglarna ordentligt. Lägg dom i grytan och låt de få brynas till en vacker färg
| Glad påsk med vaktel och araucana. En klick smör. Stek brödskivorna i en panna med smör (eller ännu hellre ankfett) så de får gyllenbrun färg på båda sidorna