Igår var det ju våffeldagen, men eftersom jag vaknade tidigare än tuppen för att åka fram och tillbaka till Småland var jag helt utslagen när jag kom hem
I förrgår morse vaknade jag långt före Oskar som vanligt. Då bestämde jag mig för att prova en ny grej - att använda receptet på bananpannkakor (klicka på länk för recept) fast göra våfflor istället
Våfflor är alltid populärt, särskilt till frukost eller brunch hemma hos oss. Frasiga härliga smörsmakande våfflor som dessutom är glutenfria och supergoda serveras här med körsbärskompott och vispgrädde
Det blev våffelsmet över som jag morgonen därpå tog vara på, våffelfrukost. Våffeldagen kom och gick. Det fanns inte tid just den dagen att grädda våfflor hemma hos mig utan jag bestämde mig istället för att långfredagen fick bli min våffeldag
Sedan äter vi ibland våffelfrukost, ungefär varannan lördag som grabben är hos oss. Bloggen har varit tyst ett tag, men jag är inspirerad att ta upp den igen
Mina barns favoritfrukost just nu. Inte med sylt utan bär och en klick krämig vaniljyoghurt. Är ingen dietist alls och räknar sällan så på maten, men det känns nyttigare än sylt och grädde
Min våffelfrukost på Instagram (@matildaskafferep). Jag märkte att jag inte har ett enda recept på våfflor här på bloggen, men det ska bli en ändring på den saken nu